Onze Mensen

De ervaring leert dat succes bij het sluiten van transacties vaak in de details zit. Een combinatie van onderhandelings-vaardigheden, inlevingsvermogen, netwerk en vakkennis zijn van groot belang voor het slagen van transacties en het vergroten van de ondernemingswaarde op de korte en lange termijn.

Onze organisatie bestaat uit drie verantwoordelijkheidsgebieden: Partners verantwoordelijk voor de onderhandelingen tijdens de gehele transactie; Associates verantwoordelijk voor research en documenten; en Support verantwoordelijk voor de ondersteuning.

Wij opereren in kleine, flexibele en slagvaardige teams, waarbij de verantwoordelijke partner de transactie van begin tot eind zelf begeleidt met ondersteuning van een associate. Dit garandeert onze betrokkenheid.

Ons M&A-team spreekt diverse talen en is een van de meest ervaren en stabiele teams binnen de branche. Alle teamleden hebben uitgebreide directie-ervaring in het bedrijfsleven en specifieke opleidingen op het gebied van fusie en overname gevolgd. Wij beheersen de theorie, maar kennen vooral ook de valkuilen en juiste aanpak van de praktijk.

Onze Mensen

Wim van Acht

Wim is sinds 2016 werkzaam bij Blacktrace.

Voordat Wim bij Blacktrace startte, was hij 15 jaar werkzaam als corporate finance adviseur nadat hij posities als commercieel directeur bij Arcadis en als manager bij verschillende utiliteitsbedrijven heeft bekleed. Hij is betrokken geweest bij diverse transacties zoals Zakelijke Dienstverlening (Detachering, Certificatie), Technologie (Medtech, ICT, Cleantech), Engineering (Technisch, Milieu), Logistiek (E-fulfilment) en Utiliteit (Water, Energie).

Wim is afgestudeerd aan de Universiteit van Wageningen (Ir. Civiele Techniek), INSEAD Business School (International Executive Program) en IN-NED (INSEAD Non-Executive Directors Program).

Krijn van den Broek

Krijn is sinds 2018 werkzaam bij Blacktrace.

Krijn houdt zich met name bezig met het opstellen van alle benodigde analyses en documenten ter ondersteuning van de fusie en overname transactieprocessen. Zijn primaire sectorfocus ligt op Financiële Dienstverlening, Medische Zorg en Zakelijke Dienstverlening

Krijn is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg met een master in Finance (cum laude). Daarnaast is Krijn voorzitter geweest van de financiële studievereniging en is hij actief geweest in meerdere commissies.

 

Wies Cornelius

Wies is sinds 2011 werkzaam bij Blacktrace.

Voordat Wies bij Blacktrace startte, was zij werkzaam bij een internationale handelsonderneming en een tandartsenpraktijk. Wies verzorgt de kantooractiviteiten.

Joost van Dijk

Joost is sinds 2014 werkzaam bij Blacktrace.

Voordat Joost bij Blacktrace startte, was hij werkzaam als zelfstandig vastgoedondernemer en daarvoor als kantoordirecteur binnen FGH Bank. Joost begon zijn carrière bij Rabobank en De Lage Landen. Hij is betrokken geweest bij diverse transacties zoals The Soap Story, Zorghotel Merlinde Stichting Elisabeth en U-Center. Zijn primaire sectorfocus ligt op Zakelijke Dienstverlening, Industrie (Energie, Cleantech, Afvalverwerking) en Medische Zorg (Medische Apparatuur en Pharma).

Joost is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg (bedrijfseconomie), met als specialisatie ondernemingsfinanciering.

Jan van Leeuwen

Jan is sinds 2016 bij Blacktrace werkzaam.

Jan heeft een financiële carrière bij Royal Shell, DAF, Akzo Nobel en Royal Philips als M&A executive en als CFO bij Philips Lighting en Philips Consumer Lifestyle. Hij is als M&A professional verantwoordelijk geweest voor een breed scala aan transacties bij Philips. Zijn primaire sectorfocus ligt op Consumentenproducten, Industrie en Medische Zorg.

Jan is afgestudeerd aan de TU/Eindhoven (Msc. Industrial Engineering) en de Vrije Universiteit Amsterdam (Executive Master Finance & Control).

Bart Lips

Bart is sinds 2011 werkzaam bij Blacktrace.

Als M&A specialist focust Bart op uitvoering en ondersteuning tijdens alle fasen van het fusie en overname transactieproces. Hij is betrokken geweest bij diverse transacties zoals Noppies, Mirabeau en Hurks Prefab. Zijn primaire sectorfocus ligt op Industrie, TMT en Consumentenproducten.

Bart is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg (International Business Administration) met een master in Finance en aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met een Master in Strategic Management. Daarnaast heeft Bart een semester een minor Entrepreneurial Finance aan de University of Central Florida gedaan.

Jaap Smits

Jaap is sinds 2011 werkzaam bij Blacktrace.

Voordat Jaap bij Blacktrace startte, was hij werkzaam in corporate finance en daarvoor als algemeen directeur van Schadébo, een groep handels- en productiebedrijven. Hij is betrokken geweest bij diverse transacties zoals OTTO, Springflower en Heijmans. Zijn primaire sectorfocus ligt op Consumentenproducten, Zakelijke Dienstverlening, TMT en Industrie.

Jaap is afgestudeerd aan de Hogere Textiel School Enschede (cum laude), Erasmus Universiteit Rotterdam (bedrijfskunde) en RSM Erasmus Universiteit Rotterdam (Register Valuation).

Gijs van de Wetering

Gijs is sinds 2017 werkzaam bij Blacktrace.

Gijs houdt zich met name bezig met het opstellen van alle benodigde analyses en documenten ter ondersteuning van de fusie en overname transactieprocessen. Zijn primaire sectorfocus ligt op Consumentenproducten, Financiële Dienstverlening en Medische Zorg.

Gijs is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg (Economie en Bedrijfseconomie) met een master in Finance (cum laude). Daarnaast is Gijs voorzitter geweest van een investeringsclub voor studenten en is hij actief geweest in meerdere commissies van zijn studievereniging.