Werken bij Blacktrace

Blacktrace is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in internationale fusie- en overnametransacties. Actief in één van ‘s werelds meest interessante markten waar fusie en overname ervaring, flexibiliteit en out-of-the-box denken van belang zijn om voor te blijven op de concurrentie. Dat maakt het één van de meest uitdagende en spannende vakgebieden waarin je jouw vaardigheden kunt inzetten.

Als je een generalist bent of alleen geïnteresseerd in de fusie- en overnamemarkt omdat het interessant klinkt, dan zal een baan bij Blacktrace niet voor jou geschikt zijn. Echter, als je een specialist bent binnen een expertisegebied van fusies en overnames en je wilt jouw vaardigheden op dat gebied iedere dag verbeteren, dan ben je het teamlid en de collega waarnaar wij op zoek zijn.

Expertise

Specialisme. Wij bieden onze klanten geen breed scala aan diensten. Daarentegen biedt Blacktrace op een hoog niveau gespecialiseerde dienstverlening bij internationale fusie- en overnametransacties en het aantrekken van eigen en vreemd vermogen. Nuchter en pragmatisch. Het Blacktrace team bestaat uit teamleden vanuit verschillende expertisegebieden. Vanuit jouw specifieke expertisegebied doe je er toe binnen het team.

Topprestatie

Ons vak is mensenwerk. Onze normen liggen hoog. Onze teamleden moeten aan de hoogste eisen voldoen. Vanuit individuele competenties en ambities richten de teamleden zich op het verbeteren van individuele prestatie als specialist.

Teamprestatie

Samenwerking en persoonlijke ontwikkeling, een nuchtere en pragmatische mentaliteit, iedere dag een beetje beter willen. Een topteam willen vormen om onze klanten topniveau dienstverlening te bieden. Geen concessies aan kwaliteit. Geen concessies naar elkaar binnen het team. Geen concessies naar de klant. Onze teamleden vullen elkaar aan vanuit het eigen specialisme, specifieke interesses en vaardigheden en vertrouwen op elkaar. Door training-on-the-job, van elkaar te leren en een persoonlijk ontwikkelingsplan onder leiding van een coach, worden alle teamleden individueel iedere dag een beetje beter en brengen zij het team naar een hoger niveau.

Balans

Voor onze klanten beschikbaar zijn, 24/7, volledig toegewijd. Onze klanten eisen het uiterste van alle Blacktrace teamleden. Deadlines moeten gehaald worden. We moeten op elkaar kunnen vertrouwen. Echter, een balans tussen zakelijk en privéleven is belangrijk. Flexibiliteit van beide zijden. Inspanning en ontspanning.

Kans

Je wilt uitblinken in een specifieke richting binnen het vakgebied M&A, je bent geen generalist maar een specialist. Je wilt nieuwe dingen leren, en tegelijkertijd met je kennis en vaardigheden presteren. Je bent ambitieus en wilt er toe doen. Je wilt je eigen succes bepalen. Je wilt het succes van Blacktrace bepalen. Je wilt het succes van onze klanten bepalen. Blacktrace biedt je kansen.

Als je onze "passion for what lies ahead" deelt, kijk dan naar de vacatures.